Steward vliegt meer dan 3000 km om puppy naar nieuw baasje te brengen

0
95

Op 29 juli, kort nadat de Animal Rescue League of El Paso op Facebook meedeelde dat er twee puppy’s langs de kant van de weg waren gevonden, kondigde de organisatie aan dat twee mensen uit North Carolina een van de pups wilde adopteren. 

Er was echter één probleem: El Paso ligt in Texas en is meer dan 3000 kilometer verwijderd van North Carolina. Vrijwilligers probeerden een oplossing te vinden.

Pupdate!🐾♥️Remember the pups found in a box on the side of a road? One of our adopters and wonderful supporters saw…

Geplaatst door Animal Rescue League of El Paso op Woensdag 29 juli 2020

Toen werd de bal aan het rollen gebracht. Een telefoontje leidde naar een ander telefoontje, tot weer een ander telefoontje, waarna een vrijwilliger werd gevonden om de pup te vervoeren!

Marcel Stratton, een steward uit Las Vegas, bood aan om de pup (Harris) naar zijn gouden mandje te brengen. Hij nam twee vrije dagen op om de trip te realiseren. 

„Ik was beschikbaar om naar El Paso te gaan om de puppy op te halen en toen kocht een van onze geweldige medewerkers een ticket voor me van El Paso naar Raleigh omdat de vluchten vol waren en er een kans was dat ik er geen zou krijgen,” legde Stratton uit aan de lokale nieuwszender KTSM

Niet alleen kreeg hij hulp bij zijn ticket, ook het hotel in El Paso bood een helpende hand! 

„De vrouw in het hotel, Debbie, houdt van honden, dus ze vergoedde mijn kamer en zorgde ervoor dat ik een kamer kreeg met een klein balkon, zodat Harris naar buiten kon”, vertelde Stratton.

Harris and Marcel have made it to Chicago! He was the perfect little passenger @SouthwestAirlines! Harris has melted 💙's…

Geplaatst door Animal Rescue League of El Paso op Woensdag 29 juli 2020

Op het vliegveld was Harris het middelpunt van de belangstelling. Samen met de twee piloten maakte hij een wandelingetje en alle passagiers in het vliegtuig omringden hem met aandacht. 

Veilig en wel bereikte Harris zijn nieuwe baasjes, mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid en liefde van een heleboel mensen.