Baasje maakt hartverscheurend laatste ritje met zijn terminaal zieke boxer

0
111

Mace leed aan terminale kanker, waarop Jezus Villelas besloot een laatste ritje met hem te maken, voordat ze naar de dierenarts gingen om de viervoeter in te laten slapen.

De man was ontroostbaar, wetende dat hij een van de beste vrienden in zijn leven verloor. Afscheid nemen van een huisdier valt altijd heel zwaar.

Villelas gaf aan dat zijn viervoeter gek was om ritjes te maken. Samen reden ze graag door de straten van hun woonplaats Hermosillo (Mexico), met de wind in zijn gezicht en kijkend naar alles om hem heen. 

In een Facebookpost, welke viraal hing, vertelde Villelas over de strijd tegen kanker die Mace aan het verliezen was. Met pijn aan zijn ziel moest hij accepteren dat inslapen het beste voor de boxer zou zijn.

Hij deelde een aantal aangrijpende foto’s en schreef een emotioneel afscheid:

„Met een gebroken hart en mijn ziel vol pijn, nam ik afscheid van de beste hondenvriend die ik ooit heb gehad. In een strijd tegen kanker en veel leed, moest ik accepteren dat ze hem zouden inslapen zodat hij zou stoppen met lijden … Maar eerst zouden we nog een laatste ritje in de auto maken waar hij van houdt en een moment alleen voor ons tweeën, hem bedanken voor zijn zo nobel, loyaal en liefdevol voor mij en mijn gezin was. De beste hond die ik ooit had is er niet meer.”

https://www.facebook.com/groups/313563502141618/permalink/1626917584139530/