Na 12 jaar wordt poes teruggevonden die tijdens gezinsvakantie in Schotland vermist raakte

4
126

Twaalf jaar geleden raakte Georgie vermist tijdens een gezinsvakantie. Een recente scan van haar chip, onthulde de identiteit van de poes.

Georgie’s gezin kregen haar toen ze een kleine kitten was. Vanaf ze 12 weken oud was, ging ze regelmatig kamperen met het gezin. In het begin aan een riempje, maar uiteindelijk verkende ze zelf de omgeving.

Altijd kwam de poes terug, totdat ze op de laatste dag van vakantie bij het Schotse Loch Lomond in oktober 2008 verdween en niet meer terug kwam.

***FINAL UPDATE***I’m sure everyone is waiting for this post as Georgie’s story is quite an interesting one & I’m able…

Geplaatst door Cats Protection Glasgow Adoption Centre op Zondag 26 juli 2020

Na een lange zoektocht moest het gezin de driejarige gechipte kat achterlaten en terugkeren naar hun woonplaats Manchester. Ze hoopten vurig dat iemand de driejarige gechipte zou vinden.

***FINAL UPDATE***I’m sure everyone is waiting for this post as Georgie’s story is quite an interesting one & I’m able…

Geplaatst door Cats Protection Glasgow Adoption Centre op Zondag 26 juli 2020

 

Gevonden

Het bleek dat Georgie de afgelopen 12 jaar dicht in de buurt was gebleven van het Queen Elizabeth Forest Park. Medewerkers van de camping en vakantiegangers zorgden en voeden haar.

Na de coronapandemie en lockdown kwam een bezorgde medewerker haar op de camping tegen. Nadat ze werd gechipt werden haar oorspronkelijke baasjes achterhaald!

Amy Davies, de eigenaar van de kat, vertelde volgens The Guardian: We waren diepbedroefd toen Georgie niet terugkwam op onze laatste dag bij Loch Lomond. Het was zo’n leuke verrassing om te horen dat ze niet alleen gezond was, maar dat ze het blijkbaar ook heel leuk vond om kampeerders te ontmoeten.”

Het gezin was geschokt erachter te komen dat de poes was gevonden. Hun eerste reactie was om naar Glasgow te rijden en haar op te halen, maar dat zou niet het beste zijn voor Georgie.

Zoals de Cats Protection Glasgow Adoption Centre op sociale media uitlegde, kreeg het gezin 9 jaar geleden een andere kat. Die kat houdt niet van andere katten, net zoals Georgie. Derhalve blijft de poes bij de dierenopvang totdat er een gouden mandje voor haar kan worden gevonden.